Sari la conținut

Model Cerere pentru Invoirea unui Elev de la Scoala (2024)

Indiferent dacă ești părinte, student, profesionist sau cineva ce se confruntă cu birocrația, avem bucuria să te întâmpinăm pe platforma noastră. Scopul nostru este să îți ușurăm drumul prin furnizarea unor resurse esențiale pentru a face față provocărilor administrative cu încredere și ușurință.

Uneori, cererile formale pot fi o provocare. Cu toate acestea, suntem aici pentru a vă oferi o mână de ajutor. În acest articol, ne concentrăm pe unul dintre cele mai frecvente scenarii în care putem fi puși în situația de a redacta o cerere – solicitarea de invoire a unui copil de la școală.

Vom prezenta un model de cerere format cu atenție, conceput pentru a îndeplini cerințele legale și pentru a te ajuta să redactezi o cerere eficientă. Acest model poate servi ca sursă de inspirație sau chiar ca bază pentru propriul tău document.

Model Cerere pentru Invoirea unui Elev de la Scoala

Unde se trimite cererea pentru invoirea unui elev?

După ce ai completat cu atenție modelul de cerere, există câteva modalități prin care poți să o trimiți.

O opțiune este să o tipărești, să semnezi manual și să o scanezi sau să faci o poză cu ea. Poți să o trimiți apoi dirigintei sau profesorului prin intermediul aplicației WhatsApp sau a altor mijloace de comunicare convenite.

De asemenea, dacă preferi să păstrezi cererea în format electronic, o poți trimite și către secretariatul școlii conform instrucțiunilor lor. Asigură-te că respectăi termenele și procedurile pentru a facilita procesul de aprobare.

Model Cerere Invoire Elev

Domnului/Doamnei/Domnișoarei Director/Directoare a [Numele Școlii],

Subsemnatul/subsemnata, [Numele complet al părintelui/tutorelui legal], cu domiciliul în [Adresa completă], având calitatea de părinte/tutore legal al elevului(a) [Numele complet al elevului(a)], înmatriculat(ă) în clasa [Clasa] la această instituție de învățământ, cu prezența cuvenită și cu toate formalitățile legale, am onoarea de a mă adresa dumneavoastră în vederea formulării unei cereri de invoire pentru sus-numitul(a).

În temeiul prevederilor legale și al Regulamentului școlar în vigoare, și având în vedere circumstanțele specifice care au apărut, vă rog respectuos să-mi aprobați eliberarea elevului(a) [Numele complet al elevului(a)] de la participarea la activitățile didactice și la desfășurarea lecțiilor pentru o perioadă de [Număr de zile] zile începând cu data de [Data începerii invoirii].

Motivul invocat pentru această solicitare este [Motivul invocat - de exemplu, motive medicale / eveniment familial / circumstanțe excepționale], care necesită prezența și îngrijirea atentă a părintelui/tutorelui legal în acest interval de timp.

Cu deplină conștiință a importanței educației și a regulamentului intern al instituției, vă asigurăm că orice efort va fi depus pentru a recupera materialele și cunoștințele pierdute în timpul învoirii.

Vă rugăm să ne comunicați în scris aprobarea acestei cereri și eventualele condiții suplimentare, în vederea asigurării bunei colaborări dintre familie și școală.

Cu încredere în înțelegerea și buna cooperare, vă adresez cele mai sincere mulțumiri pentru atenția acordată acestei solicitări.

Cu stimă și considerație,

[Semnătura părintelui/tutorelui legal]

Data: ..........
Număr de telefon: ..........
Adresa de e-mail: ..........
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *